MyLunar

Green Tree: Angel of Love Füstölő

A füstölő értéke: 790 Ft.

A Green Tree egy különleges vonalat készített az őrangyaloknak. Az Őrangyal kollekció segít kapcsolódni az őrangyalaidhoz. A szeretet Angyala segít megtapasztalni a feltétel nélküli szeretetet, nyugtató virág illatával békés, nyugodt légkört teremt. Tökéletes meditációhoz és a leterhelt elme megnyugtatásához.

„Szeretet Angyala, töltsd meg szívemet örökkön nyíló rózsával. Mutasd meg a szeretet bőségét, mi által őszinte szeretetet adhatok és hogyan adhatom át én is.”

Kik az Őrangyalok?
Az Őrangyalok arra hivatottak, hogy megvédjenek minket életünk során. Ők szimbolizálják a fentről érkező vezetést, ők védenek és segítenek minket, intuíciókként küldik meg nekünk az isteni vezetést. Sok ember hisz abban, hogy mindenkinek van egy vagy több őrangyala, akik figyelnek ránk, segítő kezet nyújtanak a kihívások leküzdéséhez, Ők mutatnak utat a fejlődés felé.

A Green Tree  füstölő 100%-ban természetes növényekből kézzel készül,az előállításban nem vesznek részt gyerekek . Állatkísérlet mentes.
A csomag 13-15 darab , 20 cm hosszú prémium füstölőt tartalmaz, kb. 15 grammos kiszerelésben. Egy szál égési ideje kb. 50perc.

Mire jó a füstölő?
A füstölők már ősidők óta jelen vannak az életünkben, különböző vallási szertartásokon, rituálékban, meditációs gyakorlatokhoz és egyéb spirituális célokra is alkalmazzák.
A buddhizmusban a füstölő egy felajánlást is képvisel, mint tiszteletbeli gesztus.
Az illat felajánlást sok más kultúrában is használják, ahol abban hisznek, hogy bizonyos szellemi lények illattal táplálkoznak, így a felajánlás nekik is szól bizonyos esetekben.

Manapság is gyakori a füstölők használata, napi szinten jelen vannak az életünkben, meditációhoz, relaxációhoz vagy ha szimplán jó illatot szeretnénk a lakásba, ami nyugodt hangulatot teremt.  A füstölésnek nem kell feltétlenül egy rituálénak lennie, az, hogy milyen céllal használjuk, csak rajtunk múlik.

Használatuk kiváló tértisztításhoz is, de sok más különböző hatásuk is van attól függően, hogy milyen gyógynövényekből, gyantákból, virágokból készülnek.

Hogyan használd a füstölőt?
•A füstölőpálca használatához szükséged van egy füstölő tartóra.
•A füstölőtartó végén található lyukba helyezd bele a füstölő pálca végét, amit nem borít az anyag.
•Gyújtsd meg az anyaggal borított végét és ha meggyulladt fújd el. A parázs végig fogja égetni a pálcát, ezzel finom illatot árasztva az egész helyiségben.

Kategória:

Ha szeretnél rendelni, kérlek írj nekünk üzenetet itt vagy emailt az info@mylunar.hu e-mail címre! 🌙

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

error: Content is protected !!