MyLunar

Green Tree: Divine Eye Füstölő

A füstölő értéke: 790 Ft.

Ez az eredetileg egyiptomi szimbólum Hórusz szeme vagy Ra szeme néven ismert. A szimbólum a megvilágosodást és különösen a tudást jelképezi.
A Divine Eye füstölőpálca ideális társ a  megvilágosodás útjában.

A Green Tree  füstölő 100%-ban természetes növényekből kézzel készül,az előállításban nem vesznek részt gyerekek . Állatkísérlet mentes.
A csomag 13-15 darab , 20 cm hosszú prémium füstölőt tartalmaz, kb. 15 grammos kiszerelében. Egy szál égési ideje kb. 50perc.

Mire jó a füstölő?
A füstölők már ősidők óta jelen vannak az életünkben, különböző vallási szertartásokon, rituálékban, meditációs gyakorlatokhoz és egyéb spirituális célokra is alkalmazzák.
A buddhizmusban a füstölő egy felajánlást is képvisel, mint tiszteletbeli gesztus.
Az illat felajánlást sok más kultúrában is használják, ahol abban hisznek, hogy bizonyos szellemi lények illattal táplálkoznak, így a felajánlás nekik is szól bizonyos esetekben.

Manapság is gyakori a füstölők használata, napi szinten jelen vannak az életünkben, meditációhoz, relaxációhoz vagy ha szimplán jó illatot szeretnénk a lakásba, ami nyugodt hangulatot teremt.  A füstölésnek nem kell feltétlenül egy rituálénak lennie, az, hogy milyen céllal használjuk, csak rajtunk múlik.

Használatuk kiváló tértisztításhoz is, de sok más különböző hatásuk is van attól függően, hogy milyen gyógynövényekből, gyantákból, virágokból készülnek.

Hogyan használd a füstölőt?
•A füstölőpálca használatához szükséged van egy füstölő tartóra.
•A füstölőtartó végén található lyukba helyezd bele a füstölő pálca végét, amit nem borít az anyag.
•Gyújtsd meg az anyaggal borított végét és ha meggyulladt fújd el. A parázs végig fogja égetni a pálcát, ezzel finom illatot árasztva az egész helyiségben.

Kategória:

Ha szeretnél rendelni, kérlek írj nekünk üzenetet itt vagy emailt az info@mylunar.hu e-mail címre! 🌙

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

error: Content is protected !!